Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Японці з Mazda готують електричний MX-30

Були часи, коли японські автовиробники були попереду технологічного прогресу та першими випускали найсучасніші автомобілі. Але часи змінюються і сьогодні японці виступають у ролі наздогоняючих, тому тільки у 2020 році ми на решті побачимо перший повністю електричний автомобіль від компанії Mazda. Це саме той випадок коли пізніше краше ніж ніколи і японці вирішили спробувати вразити своїх шанувальників сучасними технологіями та розробками.

Кроссовер Mazda MX-30 вже продемонстрували для обраних журналістів на закритій презентації, яка проходила в Японії. За попередньою інформацією, новачок буде випускатися одрразу в трьох варіантах – електричному, гібридному та зі звичайним двигуном внутрішнього згорання. Найбільше цікавості викликає в нас електрична модифікація з акумулятором на 35,5 кВт-год з запасом ходу більше 200 км. Дизайн екстер҆ єру нової MX-30 схожий на інші моделі бренду в тому числі і на компактний кроссовер CX-30. Ще однією фішкою новачка є задні двері, які подібні до тих що використовувалися на легендарній моделі спорткару Mazda RX-8.

Під капотом електричного кроссовера знаходиться двигун потужністю 141 к.с. та 265 Нм крутного моменту. На розгін з 0 до 100 км/год  MX-30 потрібно біля 9 секунд, що є досить повільно для електромобілів. Але для Mazda MX-30 швидкість розгону не є головним показником, тому в межах міста це рівень бензинових аналогів кроссовера. Сподобалось, що кроссовер не має дуже екстравагантної зовнішності і з першого погляду не помітно, що це електромобіль. На дорозі тільки знавці цієї моделі зможуть індифікувати в кроссовері електричні гени.

Інтер҆ єр Mazda MX-30 теж не сильно вирізняється від звичайних моделей марки. Салон виконано в класичному стилі з елементами сучасних інформаційно-розважальних технологій. Якість матеріалів оздоблення знаходиться на високому рівні і в класі компактних кроссоверів новачок зможе посперичатися з преміальними моделями німецьких брендів. Ергономіка з місця водія на високому рівні і заслуговує на повагу вимогливих європейських водіїв.

Питання популярності нового кроссовера з електродвигуном від компанії Mazda залишається відкритим, але з ціною від 35 тисяч євро цей компакт займе свою нішу та зможе закріпитися у Європі. До продажу модель MX-30 надійде вже на початку 2020 року…

 

26.12.2019
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Японці з Mazda готують електричний MX-30

Політика конфіденційності